Vaivaton myyntipalvelu sinulle, joka et halua myydä autoasi itse

Myyntitili tarjoaa keskimäärin markkinoiden parhaimman hinnan autostasi. Tarjoa autoasi myyntitilille ja hyödynnä autoliikkeen edut.

Katso tällä hetkellä myynnissä olevat autot nettiautosta>

Tietoa myyntitilistä

Miltä tuntuisi päästä käytetystä autostasi eroon ilman myyntityötä ja vieläpä keskimäärin parhaaseen hintaan? Autosi on käytössä koko myyntikauden ajan, pois lukien mahdolliset koeajoesittelyt. Avaimet käteen – palvelumme on asiakkaalle täysin vaivaton ja ennen kaikkea turvallinen. Pääsemme luoksesi parhaassa tapauksessa jopa saman päivän aikana.

  • Etunasi myyntipalvelussa autoliikkeen edut – huolehdimme vaihdossa tarjottavien autojen käsittelyn, sekä rahoituspalvelun auton ostajalle.
  • Ei avausmaksua!
  • Myyntiaika keskimäärin 4 – 14 päivää.
  • Ennalta sovittu hinta autostasi tilitetään uuden ostajan löytyessä.
  • Myyntitilille tehdään kirjallinen sopimus. Hoidamme autosi rekisteröinnin ja teemme ilmoitukset vakuutusyhtiöille.
  • Hoidamme tarvittaessa auton myyntikuntoon laittoon sisältyvät pesut. Teemme autostasi myynti-ilmoituksen ja hoidamme kontaktit.

Kysy ilmainen hinta-arvio autostasi

Myyntitililomake
Huoltohistoria *
Auto on tuotu käytettynä Suomeen viimeisen 6kk:n sisällä
Koko nimesi

Leadeq on suomalainen leasingalan yhtiö, joka on yritysten kokonaisvaltainen kumppani sekä ajoneuvojen aktiivinen ja vastuullinen hallinnoitsija. Asiakkaille tuotetaan lisäarvoa kustannusohjatulla suunnittelulla integroituna palvelujen asiakaslähtöiseen ja kustannustehokkaaseen toteutukseen.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

 

Arkisin klo 9.00-17.00

asiakaspalvelu@leadeq.fi

puh. 040 9630671